Geplaatst op Geef een reactie

Rambambella – vanuit het senso en motorische gebied.

Rambambella is ontstaan vanuit het idee om sensorische en motorische producten te verkopen. Er bleek al snel behoefte aan producten buiten deze categorie, maar allen gekoppeld aan ‘home en living’, oftewel ‘het thuis zijn, leven en je goed voelen’.

Een van de hoofdproducten zijn de Tangles, zeer bruikbaar bij de ontwikkeling van de neurotransmitters in de hersenen waar neurologische patronen soms geblokkeerd worden. Door het gebruik van de Tangle worden de paden in de hersenen, via de neurotransmitters, gestimuleerd en zal de persoon zich met de Tangle compenseren en rust binnen het lichaam ontwikkelen. De Tangle kan gebruikt worden bij wiegen, trillen en zwaaien met de benen, fladderen en andere uitingen van onrust in het lichaam bij kind en volwassenen.

Ook bij symptomen vanuit het autistisch spectrum biedt te Tangle veiligheid door het gebruik maken van constante beweging. Hierdoor zie je bij autisme, AD(H)D en andere groepen binnen het autistisch spectrum meer rust ontstaan binnen het lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *